Η νέα πλατφόρμα προϊόντων της FM GROUP – AURILE COFFEE & TEA

Coffee-TimeΣχεδόν 2.5 δισεκατομμύρια κούπες καφέ καταναλώνονται καθημερινά. Είναι το δεύτερο ρόφημα σε κατανάλωση μετά το νερό. Η αξία του συνολικού τζίρου των κόκκων καφέ στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές κατατάσσει τον καφέ δεύτερο στην κατηγορία ανταλλαγής πρώτων υλών. Οι εκπληκτικές δυνατότητες του καφέ βρίσκονται στους ίδιους τους κόκκους, αλλά εμείς αποφασίσαμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να δημιουργήσουμε καφέ, οι πρωτότυπες συνταγές του οποίου είναι η απάντηση στις πιο σημαντικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η Ελλάδα έχει καλές αποδόσεις στην κατανάλωση καφέ!

Σύμφωνα με στοιχεία από διάφορες έρευνες, το 85% των Ελλήνων καταναλώνει καφέ (όλα τα είδη), έναντι μόλις 15% που καταναλώνει τσάι. Η ανεργία στην Ελλάδα έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, αλλά δεν εμποδίζει τους Έλληνες να δαπανάνε αρκετά χρήματα για… καφέ.

Οι βιο-λειτουργικοί μας καφέδες Aurile έχουν ενισχυθεί με πολύτιμα, βιοενεργά συστατικά που προστατεύουν την υγεία, βελτιώνουν την ευεξία και επαναφέρουν την ισορροπία του οργανισμού. Αναζητήσαμε σε κάθε γωνιά του κόσμου τα συστατικά αυτά: στα παρθένα δάση του Αμαζονίου, στις τροπικές περιοχές της Ασίας. Αξιοποιήσαμε τις γνώσεις των επιστημόνων και τη σοφία της φύσης. Τα εκχυλίσματα από Acai Berry και Green Mate, τα διεγερτικά συστατικά γκουαράνα και ταυρίνη, οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απλά ένα δείγμα από τα πολύτιμα συστατικά που περιέχονται σε ένα φλυτζάνι καφέ Aurile. Κάθε βιο-λειτουργικός καφές έχει υποβληθεί σε επιστημονικό έλεγχο και αξιολόγηση.