make-business1

Καριέρα με το σύστημα Άμεσης Πώλησης της FM WORLD.

Η μόνη σοβαρή πρόταση στην σημερινή αβεβαιότητα, αντί να παρακαλάτε για μια δουλειά που θα σας δίνουν ψίχουλα και να έχετε την συνεχή ανασφάλεια της απόλυσης, δημιουργήστε με την βοήθεια μας, την οικονομική σας ανεξαρτησία, χωρίς κανένα ρίσκο. Δημιουργήστε μια επιχείρηση που θα σας αποφέρει ισόβιο παθητικό εισόδημα.  Η πιο κατάλληλη επιλογή για συνεργασία είναι με την FM WORLD. Θα μας ρωτήσετε γιατί; Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που θεωρούμε πρωτοποριακά και καινοτόμα.

1. H FM WORLD  είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ. H FM WORLD αποτελείτε 8 διαφορετικές πλατφόρμες προϊόντων,  και κάθε μία από αυτές, εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της αγοράς.
2. Είναι μια νέα σχετικά εταιρία , ξεκίνησε  το 2004, και μέχρι σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες .
3. Ποιοτικά ελεγμένα και εγκεκριμένα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.
4. Δωρεάν εγγραφή με όλα τα προνόμια και χωρίς προϋποθέσεις, ή δεσμεύσεις.
5. Δεν απαιτείται ελάχιστη παραγγελία, παραγγελίες από ένα (1) Ευρώ
6. Δεν απαιτείται μηνιαίος ελάχιστος τζίρος (προσωπικές αγορές)
7. Μπορείτε να δουλέψετε με οποιοδήποτε τρόπο.
8. Ευκολότερη ανάπτυξη, μεγαλύτερα μπόνους και δώρα.

mlm_FMGROUP

Το σύστημα Άμεσης Πώλησης απεικονίζει έναν συνεχώς αυξανόμενο οικονομικό κλάδο, ο οποίος διαφοροποιείται φανερά από τις παραδοσιακές μορφές πώλησης. Στην άμεση πώληση τα προϊόντα προωθούνται προς τους καταναλωτές μέσω συνεργατών.

Ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο μεσολαβούν πολλά στάδια ωσότου φτάσει το προϊόν από τον κατασκευαστή στον τελικό καταναλωτή. Κατά συνέπεια το κόστος παραμένει μικρό και ο πελάτης απολαμβάνει ειδικές τιμές αγοράς και την παροχή συμβουλών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Πως λειτουργεί το σύστημα πώλησης της FM  WORLD:

Το μοναδικό σύστημα πώλησης προσφέρει στον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μόρφωσης, προσωπικής εμπειρίας και οικονομικής κατάστασης δυνατότητες απεριόριστου εισοδήματος, χωρίς το παραμικρό οικονομικό ρίσκο. Ως συνεργάτης απολαμβάνετε κατά την πώληση των υψηλής ποιότητας προϊόντων ένα ελκυστικό περιθώριο κέρδους (πάνω από 40%). Επίσης η εταιρία σας πληρώνει ένα επιπλέον Bonus αναλόγως τον τζίρο σας, το ύψος του οποίου εξαρτάται από την πώληση των προϊόντων σας. Πέραν τούτου η εταιρία στηρίζει την ανάπτυξη του δικτύου σας με την πληρωμή προμηθειών. Το συμπληρωματικό Concept Αυτοκινήτου με εταιρικά αυτοκίνητα Mercedes Benz αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του συστήματος πώλησης. FM Δικτυακό Marketing vs Σύστημα Πυραμίδας>>>

Η εταιρία στηρίζει άμεσα την επιτυχία σας. Κάθε μήνα παρέχουμε σε όλους τους ενεργούς Συνεργάτες έναν Κατάλογο με μία πληθώρα προσφορών. Ιδιαίτερα οι προσφορές που ισχύουν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα σας διευκολύνουν στην πώληση.  Για την ανάπτυξη του τζίρου και την διεύρυνση πελατολογίου προσφέρουμε επιπλέον ένα συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης. Κάτω από την καθοδήγηση άριστα εκπαιδευμένων εισηγητών μαθαίνετε να επιχειρηματολογείτε σωστά και να χρησιμοποιείτε τις μεθόδους πώλησης με τέτοιο τρόπο ώστε να σας αποφέρουν τα κέρδη που επιθυμείτε.

Τι μπορώ να καταφέρω με την FM WORLD:
Το σύστημα πώλησης σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες αποδοχών. Ήδη εάν ασχοληθείτε δέκα ώρες την εβδομάδα μπορείτε χάρη αυτού του συστήματος να αποκτήσετε ένα ελκυστικό δεύτερο εισόδημα. Ετήσιες αποδοχές από 30.000 € και άνω είναι πραγματικότητα . Η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από την θέληση και την προσπάθεια του καθενός. Εάν η επιχείρησή σας ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο στόχο η εταιρία επιβραβεύει την προσπάθειά σας με πολυάριθμα εργαλεία Marketing όπως προσκλήσεις για Σεμινάρια με προοπτική, ή Ταξίδι Σεμινάριο σε ονειρεμένα εξωτικά μέρη.

Ποία ρίσκα συνδέονται με την έναρξή:
Εάν θέλετε να γίνετε Συνεργάτης της FM WORLD, η εγγραφή είναι δωρεάν, για να δίνεται στον καθένα η δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρία. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση για αγορά ή πώληση προϊόντων.

Η ομάδα μας θα σας προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη και τα εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή (Σεμινάρια, Webinar, audio & video conference, online presentations  και πολλά άλλα). Το μονό που χρειάζεται εσείς να επενδύσετε είναι λίγο από τον χρόνο σας, η επιλογή είναι δική σας.

Εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τις προοπτικές συνεργασίας χωρίς να απαιτείται από εσάς καμία επένδυση μόνο η διάθεση σας για δουλεία, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς ωράρια και αφεντικά. Εάν θέλετε μπορείτε να γίνεται απλά μέλη στην FM WORLD  για να αγοράζετε τα προσωπικά σας προϊόντα με  έκπτωση από –30% έως -50%.

Δημιουργήστε δίκτυο για να έχετε εφόρου ζωής ένα μικρό ή μεγάλο παθητικό εισόδημα. Παρέχεται διαρκής υποστήριξη και εκπαίδευση από τους καλύτερους και ποιο επιτυχημένους συνεργάτες μας. Η βοήθεια μας για την δική σας επιτυχία θα είναι απαράμιλλη. Ο στόχος μα είναι να έχουμε επιτυχημένους συνεργάτες , το πόσο ψηλά θα φτάσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Δωρεάν Εγγράφη>>>