Σε ευχαριστούμε, έχεις κάνει τη σωστή επιλογή.
Απομένει ένα τελευταίο βήμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής και  να γίνετε μέλος της  FM WORLD, σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα email (σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρησιαστεί ως και μερικές ώρες) , που θα περιέχει ένα σύνδεσμο ενεργοποίησης, πατήστε το σύνδεσμο ενεργοποίησης που θα βρείτε στο email, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam/junk), μπορεί το email να έχει πάει εκεί, εάν δεν λάβετε το email με το σύνδεσμο ενεργοποίησης, επικοινωνήσετε μαζί μας, [email protected], Κινητό.: 6982875771 – Σταθερό: 2114031839.
Μόλις πατήσετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης, η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί και σε λίγα λεπτά, θα λάβετε στο email σας, τον αριθμό μέλους και τον κωδικό πρόσβασης για το ηλεκτρονικό κατάστημα της FM GROUP.

Επίσης λίγο αργότερα θα λάβετε ένα email καλωσορίσματος, με σημαντικές πληροφορίες, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam/junk), μπορεί το email καλωσορίσματος να έχει πάει εκεί.


Είτε έχεις επιλέξει απλά να χρησιμοποιείς τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας για προσωπική σου χρήση, απολαμβάνοντας μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές, είτε έχεις επιλέξει μια συνεργασία με την FM GROUP, που μπορεί να σου αποφέρει ένα ικανοποιητικό μηνιαίο εισόδημα, απλά συστήνοντας την FM GROUP και τα προϊόντα της, όποια και να είναι επιλογή σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι με την FM GROUP, θα είσαι πάντα κερδισμένος.

Η FM GROUP μπορεί να σου προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζεις, ΔΕΝ μπορεί να κάνουν λάθος τα 650.000 άτομα που ήδη συνεργάζονται με την FM GROUP.

Για οποιοδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

young-business