Κατάλογος Αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης, θα βρεις την αναλυτική παρουσίαση σε πάνω από 200 εξαιρετικά προϊόντα της FM GROUP, τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα σε σειρές: Κλασσική, Πολυτελείας, Inspirations, Pheromones Νεανική, Φρεσκάδας, Περιποίησης προσώπου και σώματος.

Λίγα λόγια για τα αρώματα μας.

Καταρχήν τα αρώματα μας ΔΕΝ είναι απομιμήσεις. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι «απομίμηση» είναι επειδή οι μυρωδιές μας, είναι εμπνευσμένες από τα 150 κορυφαία αρώματα στον κόσμο.
Όλα τα αρώματα μας είναι  πιστοποιημένα και ελεγμένα, παρασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή ένωση και ΟΧΙ σε κάποια τρίτη χώρα. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από φυτικά αρωματικά ελαία και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμαι χημικά πρόσθετα οι χημικούς σταθεροποιητές , όπως Nitrosamine (που έχει απαγορευτεί από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, παρά όλα αυτά, υπάρχει σε πολλά επώνυμα αρώματα). Τα αρώματα μας είναι  Eau de PARFUM & PARFUM, έχουν περισσότεροι περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια (16% έως και 30%)  έναντι του εμπορίου  που έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα αρωματικού ελαίου.

Γίνε μέλος σήμερα ΔΩΡΕΑΝ για να έχεις μόνιμη έκπτωση από –30% έως -80%  για πάντα>>>

FM GROUP – Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 2016