Η ομάδα μας FM GROUP GREECE TEAM προσφέρει συνεχής ενημέρωση και υποστήριξη σε εσάς και την ομάδα σας, on-line εκπαίδευση με σεμινάρια και παρουσιάσεις που γίνονται μέσω διαδικτύου, πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη που έχει πλούσιο ενημερωτικό υλικό, προσωπική ιστοσελίδα, web 2.0 και social media εφαρμογές.
Δωρεάν διαφημιστικό κουπόνι αξίας 50 Ευρώ για το πρόγραμμα Google Ad Words.

Επίσης δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, προσωπικές συναντήσεις με εσάς και την ομάδα σας, ενημερωτικά σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Το δίκτυο μας κάνει διαγωνισμούς, δίνει κίνητρα και επιβραβεύσεις στους συνεργάτες μας σχεδόν κάθε μήνα, ανεξάρτητα από τους διαγωνισμούς και τα κίνητρα της εταιρείας.

Θέλετε δυναμική σελίδα άμεσα? Τώρα μόνο με 150 ευρώ το χρόνο, έχετε την δική σας δυναμική ιστοσελίδα, με το δικό σας όνομα (www.yourname.com) φιλοξενία της ιστοσελίδας σε δικό μας server και δώρο ένα κουπόνι διαφήμισης στο Google αξίας 50 Ευρώ. Όλα τα παραπάνω μόνο με 150 Ευρώ το χρόνο.

Για την σελίδα που προσφέρουμε εμείς δωρεάν στους συνεργάτες μας υπάρχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Πρέπει τουλάχιστον να φτάσετε και να διατηρήσετε το επίπεδο του 6% (1200 πόντους ομαδικό ή προσωπικό τζίρο ).
2.    Η σελίδα που προσφέρει δωρεάν η ομάδα μας στους συνεργάτες που έχουν επιβεβαίωση τα παραπάνω κριτήρια, είναι δυναμική (έχετε την δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να προσθέτεται κείμενα, φωτογραφίες και video), να επιλέξετε το όνομα (domain name – www.your-page-name.com) για την ιστοσελίδα σας , οι ιστοσελίδες των συνεργατών μας φιλοξενούνται σε δικό μας server και όχι σε κάποιο δωρεάν πάροχο. Αναλαμβάνουμε την αρχική προώθηση της ιστοσελίδα σας σε μηχανές αναζήτησης και οδηγούς. Σας δείχνουμε τρόπους για να συνεχίσετε να προωθείτε την ιστοσελίδα σας, πέρα από την αρχική δικιά μας προώθηση. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν αρκεί να είστε το επίπεδο του 6% (1200 πόντους ομαδικό ή προσωπικό τζίρο). Οι ιστοσελίδες δίνονται βάση του marketing plan της εταιρείας.

Επιπλέον για όσους νέους συνεργάτες μας επιβεβαιώσουν για 2 συνεχόμενους μήνες το 9% τους προσφέρουμε δωρεάν 1000 έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες (πληρώνεται μόνο τα έξοδα αποστολής).

Οι συνεργάτες της ομάδας μας FM GROUP GREECE TEAM έχουν πρόσβαση σε όλες τις παγκόσμιες πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε εντελώς δωρεάν. Με άπλες γνώσεις χρήση υπολογιστή και του διαδικτύου, με την δικιά μας εκπαίδευση και καθοδήγηση θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου.

Ξεκινήστε τώρα>>>