ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ!

Η ομάδα μας FM GROUP GREECE TEAM αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διαγωνισμό για όλους αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν άμεσα μετρητά δημιουργώντας παράλληλα το δίκτυό τους.

  1. 200 Ευρώ μετρητά με την προϋπόθεση στις 30 Σεπτεμβρίου να είσαι στο 12%, επιπλέον αλλά 300 ευρώ μετρητά εάν τον Οκτώβριο και Νοέμβριο επιβεβαιώσεις το ίδιο επίπεδο.
  2. 300 Ευρώ μετρητά με την προϋπόθεση στις 31 Οκτωβρίου να είσαι στο 15%, επιπλέον αλλά 500 ευρώ μετρητά εάν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο επιβεβαιώσεις το ίδιο επίπεδο.
  3. 400 Ευρώ μετρητά με την προϋπόθεση στις 31 Οκτωβρίου να είσαι στο 18%, επιπλέον αλλά 600 ευρώ μετρητά εάν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο επιβεβαιώσεις το ίδιο επίπεδο.
  4. 1000 Ευρώ μετρητά με την προϋπόθεση στις 31 Οκτωβρίου να είσαι στο 21%, επιπλέον αλλά 1000 ευρώ μετρητά εάν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο επιβεβαιώσεις το ίδιο επίπεδο.
  5. Όποιος συνεργάτης κάνει 1500 προσωπικούς πόντους τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο θα πάρει επιπλέον 100 ευρώ μετρητά.

Euro money ΣΤΟΧΟΙ / ΚΙΝΗΤΡΑ

Προϋποθέσεις: Το 90% του τζίρου θα πρέπει να έχει γίνει στην Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Αλβανία.

Επιπλέον προσωπική ιστοσελίδα και ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για διαφήμιση στο Google σε όποιον συνεργάτη επιβεβαιώνει το 6% για 2 συνεχόμενους μήνες.

*Όλα τα παραπάνω είναι μια προσφορά του δικτύου μας και δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη εταιρεία.

*Από την εταιρεία θα πληρωθείτε βάση το σύστημα αμοιβών (Marketing Plan) της εταιρείας.